Incentivar el servei de venda de producte fresc a domicili i obrir parades noves són algunes de les mesures que els botiguers del Mercat de Ciutat Meridiana volen impulsar per revifar l’equipament. Aquest mercat és l’únic que hi ha al barri després del tancament del Mercat de Núria, situat a la part alta del barri. Els paradistes són optimistes, tot i que el mercat funciona a mig gas. Actualment, només hi ha 14 parades obertes, on treballen sis venedors.

Després del tancament del Mercat de Núria, situat a la part alta del barri, el Mercat de Ciutat Meridiana, ubicat a la part baixa, és l’únic que queda a la zona. I els paradistes confien a mantenir-lo. De moment, s’hi obrirà un nou servei que es trasllada des del Mercat de Núria: el bar. Els comerciants afirmen que per potenciar l’arribada de nous clients cal reforçar i ampliar l’oferta de producte fresc, en especial la de fruita i verdura. És per això que l’Ajuntament i l’Institut de Mercats treballen per treure a concurs les parades tancades de l’equipament. La intenció és que en el termini d’un any es puguin aixecar algunes de les persianes que avui dia estan tancades.

Servei a domicili per als veins de la part alta

L’associació de venedors del Mercat de Ciutat Meridiana també té en compte els veïns que s’han quedat sense oferta de producte fresc a la part alta del barri. Per això, les parades ofereixen la possibilitat de dur la compra a domicili o fins i tot d’encarregar-la per telèfon sense haver de desplaçar-se. És un servei que a hores d’ara fan servir pocs veïns de la part alta, la majoria gent gran, però que esperen poder ampliar fent difusió del servei.