Fa 35 anys que el Jordi despatxa carn de xai, cabrit, vedella i bou darrere el seu taulell al Mercat de l’Abaceria Central, al barri de Gràcia. És un negoci familiar que va començar fa quatre generacions i que manté una clientela fidel gràcies al bon tracte i un gènere de primera qualitat.

“El primer que em passa pel cap si he de recomanar un plat de carn fàcil i bo és el rosbif” ens diu el Jordi Valls, “per cada quilo de carn 20 minuts al forn, al màxim. Es cobreix amb mostassa de Dijon granulada i queda boníssim, fa una festa impressionant”.

Tot i això,  la seva especialitat són les hamburgueses, que prepara al moment amb els condiments que tria cada client. El Jordi ha sabut adaptar-se a les necessitats del segle XXI, però no ha perdut el tracte, la proximitat i la simpatia pròpies del paradista del mercat de tota la vida.

Pocs mesos abans del trasllat a la carpa provisional del passeig de Sant Joan, la parada de carn Roser i Jordi és un bon exemple de la manera de fer tradicional, marcada per un producte de primera qualitat, experiència i un tracte immillorable.