pessebre material reciclat

Ha arribat el moment de muntar el pessebre a casa per celebrar el Nadal 2022. Els mercats nadalencs de Barcelona i arreu de Catalunya estan plens de figures per omplir el teu naixement, però aquest any tenim una proposta diferent. Deixa anar l’artista que portes a dins i crea, amb els més petits de la casa, el teu propi pessebre amb materials reciclats. Te’n donem algunes idees.

Un pessebre amb rotlles de paper higiènic

Comença a guardar rotlles de paper higiènic per fer el teu pessebre reciclat! També necessitaràs cola, un retolador de color negre, pintures de colors i goma eva variades per folrar les rotlles i vestir les figures del naixement. Descobreix com fer el teu pessebre pas a pas.

El naixement en una capsa d’ous

Si la teva idea és fer un pessebre petit i reaprofitant materials que tinguis per casa, pren nota d’aquesta proposta. Necessitaràs una capsa d’ous de cartró, una tisora, pintura de colors verd i blau, un pinzell, cola, goma eva de colors, retoladors i un parell de boles de Nadal.

Dibuixa el teu propi pessebre

Qui no té un retolador i uns colors a casa? Per fer aquest pessebre només caldrà que tinguis uns folis, uns llapis de colors, tisores i molta imaginació. Comença dibuixant Sant Josep, la Verge Maria i el nen Jesús i segueix amb el bou i la mula i els tres Reis Mags. No t’ho pensis més i passa una bona estona amb els més petits de la casa creant el vostre pessebre reciclat.

Notícies del Nadal 2022