Hotel Gallery Christmas

L’Hotel Gallery, situat al 249 del carrer de Rosselló, a la Dreta de l’Eixample, es transformarà en un establiment que recordarà als hostes que és Nadal i que l’estan celebrant a Barcelona amb propostes gastronòmiques i una decoració típica catalana que envairà tots els racons, també les habitacions. Algunes cambres rebran els clients amb un arbre de Nadal, un caganer, i una copa de cava i neules. Serà del 24 de novembre al 7 de gener del 2023. És així com el Gallery vol convertir-se en l’hotel més nadalenc de Barcelona.

vestíbul hotel gallery Nadal

El Gallery també tindrà un arbre gegant de Nadal presidint el vestíbul; la vegetació i el color daurat estarà present per tot arreu; i la façana i les terrasses tampoc no s’escaparan de recordar aquesta època de l’any.

Menús de Nadal

L’establiment ha previst menús nadalencs que incorporen la tradicional sopa de galets, els canelons de rostit amb trufa i trompetes de la mort, el pollastre farcit i les neules per a la sobretaula.

Hotel Gallery canelons rostits

Mercat de Nadal obert a tothom

L’hotel acollirà un tradicional mercat de Nadal durant quatre dies —el 17, 18, 19 i 20 de desembre— on els barcelonins podran comprar diversos articles, com roba i complements. També hi haurà un mercat de Reis del 3 al 5 de gener. Tots dos es faran a les instal·lacions de l’hotel.

Enguany es tornarà a impulsar una proposta solidària. Es convidarà els barcelonins i clients de l’hotel que deixin joguines al costat de l’arbre de Nadal de l’entrada, que s’entregaran a la Fundació Sant Joan de Déu.