Vitor Roque Barcelona

Vitor Roque ja ha arribat a Barcelona. Ho ha fet aquest matí en un vol que ha travessat l’Atlàntic durant la nit i ha fet escala a Madrid. El nou jugador culer es deleix per posar-se la samarreta blaugrana i començar a jugar per al Barça. Xavi Hernández el tindrà a la seva disposició aquest divendres, quan s’hauran acabat les vacances de la plantilla barcelonista i començaran a entrenar-se de cara al partit de Lliga de dijous vinent, 4 de gener, al camp de Las Palmas.

Esperançats en Vitor Roque

La secretaria tècnica que comanda Deco, i l’entrenador del primer equip, Xavi Hernández, han posat moltes esperances en el fet que el fitxatge del “Tigrinho” surti bé i solucioni la sequera golejadora de l’equip. Com va dir Xavi, l’equip genera moltes ocasions de gol però els percentatges d’encert són baixos. Amb Vitor Roque, un home d’àrea, la ràtio ha de millorar. El jugador ha disputat 81 partits durant la seva trajectòria a l’Athletico Paranaense. En un any i mig ha marcat 28 gols i ha donat 11 assistències.

Vitor Roque signa fins a l’any 2031

Vitor Roque començarà a jugar al Barça en aquest mercat d’hivern però el club va fitxar-lo l’estiu passat amb un contracte que el lligarà fins al 30 de juny del 2031. Ara mateix, el golejador brasiler té 18 anys, va costar 31 milions d’euros i una xifra semblant en variables. Tindrà una clàusula de rescissió de 500 milions d’euros.