Vitor Roque blaugrana oficial

Vitor Roque ja és oficialment nou jugador del Barça. El Futbol Club Barcelona i l’Athlético Paranaense han arribat a un acord pel traspàs del davanter brasiler després de mesos intensos de negociacions. El futbolista signarà per set temporades, però no s’incorporarà al Barça fins el juny del 2024, ja que continuarà jugant amb el conjunt brasiler com a cedit.

El Barça pagarà uns 30 milions d’euros fixos i uns 31 en variables per Vitor Roque, que tindrà una clàusula de rescissió de 500 milions. “Torna el ‘Jogo bonito’, tal com va assegurar ahir mateix el president Joan Laporta.

Vitor Roque no jugarà amb el Barça fins a l’any vinent

Vitor Roque ha signat amb el Barça fins al juny de 2031, més un any més opcional. El jove jugador de 18 anys continuarà sota la disciplina del conjunt brasiler fins al final del 2023 com a cedit i no serà fins l’estiu del 2024 que no s’incorporarà sota les ordres de Xavi Hernández. El traspàs de Tigrinhoté un cost de 30 milions d’euros més 31 en diverses variables, com per exemple un milió d’euros en cas que Roque guanyi la Pilota d’Or. Una suma final de l’operació que podria pujar fins als 61 milions d’euros, fet que es convertiria en el traspàs més car del Brasil, superant els possibles 60 milions d’euros que pot pagar el Madrid per Endrick.