L’Espanyol prepara un regal de Reis molt especial per als seuis seguidors més joves. El club blanc-i-blau ha convocat un concurs per trobar l”speaker’ de cara al partit de setzens de final de la Copa que ha de disputar l’equip de Luis Miguel Ramis i el Getafe.

“Molt bona tarda pericos i periques”, l’inici d’un somni

L’Espanyol i el Getafe s’enfrontaran el pròxim 6 de gener a les 17h a l’Stage Front Stadium en els setzens de final de la Copa del Rei. Serà a partit únic i també serà única l’experiència que viurà un dels socis més joves del club blanc-i-blau.

Des del club han anunciat la convocatòria d’un concurs per “per trobar el nostre speaker infantil amb vista al partit de Copa del Rei entre el RCD Espanyol i el Getafe CF del proper 6 de gener.

Per poder optar al premi, els nens i nenes han d’enviar un vídeo a area.social@rcdespanyol.com dient, per exemple: “Molt bona tarda pericos i periques i benvinguts a l’Stage Front Stadium. Som l’Espanyol i això és la nostra vida!” o bé cantant la nostra alineació.

La data límit per enviar el vídeo és el divendres 29 de desembre. El dia 2, el club anunciarà el guanyador que tindrà el privilegi de gaudir d’aquesta experiència espectacular al partit de Copa del Rei.