El jugador del Barça, Fermín López s’ha mostrat “molt orgullós” que porti el seu nom l’Escola Municipal de Futbol base d’El Campillo, localitat andalusa on va néixer el blaugrana.

Escola Municipal de futbol base “Fermín López Marín”

(EFE / Redacció) L’acte de nomenament s’ha fet a l’estadi municipal “Francisco Valero Rojas”, on s’ha descobert un mural amb imatges de Fermín amb les samarretes de l’equip del seu poble, del Recreativo de Huelva, el Betis i el Barça.

Al costat de les imatges es pot llegir “els somnis només s’acompleixen amb il·lusió, sacrifici i constància. I perquè més futbolistes segueixin el teu exemple, reinaugurem la nostra Escola Municipal de futbol base amb el nom de Fermín López Marín”.

El jugador del Barça ha volgut donar “moltes gràcies per tot” als seus veïns, familiars i amics i a l’Ajuntament d’El Campillo. El consistori, en un comunicat, ha assegurat que “ell és història viva i la jornada d’avui és la que es mereix i molt emotiva”.

L’Ajuntament ha volgut destacar que per als habitants d’El Campillo, el nom de Fermín “no són a crac mundial, ni a culer amb projecció meteòrica, ni a futbolista de moda, ja que els que el coneixen i l’han tractat saben que continua sent aquell nen humil i treballador que feia parets contra la paret i feia regats als bancs de la plaça de l’Ajuntament.”