Alexia Putellas
Foto: @SEFutbolFem

La capitana blaugrana i de la selecció espanyola va ser convidada per la FIFA a l’Aràbia Saudita. El motiu és que el màxim organisme europeu de futbol, dirigit per Gianni Infantino, ha organitzat reunions i conferències per tractar el futur del futbol en tots els aspectes, i el creixement futbol femení és un punt clau.

La possibilitat de crear un Mundial de Clubs femení

Un dels punts més destacats de la reunió va ser la possibilitat de crear un Mundial de Clubs femení, com el que ja existeix el masculí. La FIFA fa anys que treballa en aquest projecte i ara volia conèixer de primera mà l’opinió de les jugadores. Alexia Putellas va ser convidada en qualitat de capitana de la selecció espanyola, recent campiones mundials, considerant-la així una de les veus més autoritzades per parlar-ne.

Retrobament amb Lluís Cortés

Després d’acceptar la invitació per part de la FIFA, Alexia també va aprofitar per retrobar-se amb Lluís Cortés, el seu exentrenador al Barça, i actualment seleccionador nacional femení de l’Aràbia Saudita. Els dos van gaudir del clàssic de la Lliga Saudita, on es va demostrar un cop més la bona relació entre tots dos. A més, la jugadora va acudir posteriorment a una trobada amb nenes que van demanar-li autògrafs i fotografies.