Vitor Roque ha enviat un missatge als seguidors del Futbol Club Barcelona a través de les xarxes socials del club. El brasiler té moltes ganes de començar la seva nova vida vestit de blaugrana i s’adreça als culers amb aquestes paraules

Vitor Roque aterrarà aquests dimecres a Barcelona

Si no hi ha cap canvi de darrera hora Vitor Roque arribarà a la seva nova casa aquest dimecres dia 27 de desembre. El club ja fa dies que ha engegat la maquinària per “vendre” el primer fitxatge de l’any 2024. El jove futbolista de 18 anys canvia l’Athletico Paranaense pel Barça i sembla que no li fa cap mena de vertígen erigir-se en un dels referents ofensius de l’equip.

El Barça necessita els gols del Tigrinho

El jugador brasiler entrarà al vestidor del Barça amb un objectiu molt potent, fer els gols que no han aconseguit els seus companys en els quatre primers mesos de la temporada. L’equip no està encertat a l’hora de ficar la pilota a la porteria contrària. A la Lliga ha marcat 34 gols i a la Champions 12. 46 gols en total 24 partits, una mitjana que no arriba als dos gols per partit. Robert Lewandowski n’ha fet nou en total (8 a la Lliga i un a la Champions), Ferran Torres i Joao Felix n’han marcat sis, tres a la Lliga espanyola i tres a la Lliga de campions.