alexia putellas
Foto: EFE - Alejandro Garcia

Alexia Putellas haurà de tornar a operar-se del genoll esquerre. Ho ha comunicat el FC Barcelona en un text en el qual anuncia que la intervenció serà aquest mateix dimecres, 27 de desembre. També es diu que, en acabar, es facilitarà un nou comunicat mèdic.

Una nova operació del mateix genoll

El genoll esquerre del qual li faran l’artroscòpia és el mateix que va lesionar-se l’estiu de 2022, quan preparava el campionat d’Europa de seleccions amb Espanya. Llavors, es va trencar el lligament encreuat anterior del genoll i va estar pràcticament un any de baixa.

Contra el Benfica semblava una lesió lleu

El dia 14 de novembre, el Barça debutava a la Champions contra el Benfica. En aquell partit Alexia Putellas va rebre un cop al genoll i va requerir assistència mèdica. Al cap d’una estona va tornar a a la gespa però minuts després Jonatan Giráldez va haver de substituir-la perquè, amb els precedents que hi havia, no calia forçar. Al cap de quatre Alexia Putellas tampoc no va jugar el clàssic contra el Reial Madrid a l’estadi de Montjuïc. Han passat les setmanes i el tractament conservador pactat entre els metges i la dues vegades millor futbolista del món no han resol res. Ara es pren la decisió de tornar a passar pel quiròfan.

El temps de baixa no està definit, però el que té clar la capitana del Barça és que no tornarà a jugar fins que no estigui al cent per cent.