Torneig d'Històrics femení

El Torneig d’Històrics femení del 2019 ho té tot a punt per començar-se a disputar aquest cap de setmana del 7 i 8 de setembre. El Terrassa, el Sabadell, el Júpiter i el Martinenc són els quatre equips inscrits.

Un Torneig d’Històrics de derbis

Finalment, el Sant Andreu no participarà a l’edició d’enguany dels Històrics per motius estructurals i la seva plaça l’ocuparà el Terrassa. De fet, seran els egarencs els qui jugaran el primer partit de la competició. A més, serà un derbi contra el Sabadell. Aquesta primera semifinal es disputarà dissabte, 7, a partir de les 18 h. La segona semifinal també serà un derbi. Aquest cop serà barceloní, ja que enfrontarà, a partir de les 19.45 h, el Júpiter amb el Martinenc.

L’endemà, diumenge, 8 de setembre, es jugaran el partit pel tercer i quart lloc, que enfrontarà el dos perdedors de les semifinals, a patir de les 17.30 h. I la gran final es disputarà a partir de les 19.45 h i servirà per saber qui és el guanyador de l’edició d’enguany dels Històrics. L’any passat va ser el Júpiter.

El Terrassa podria aconseguir el doblet, ja que el Torneig d’Històrics masculí ja el va guanyar l’equip egarenc.