futbol femení

Els clubs del futbol femení encara disposen de marge per acabar de donar forma definitiva a les plantilles. A diferència de la categoria masculina, que va viure els darrers moviments fins a l’últim minut del 2 de setembre, els equips femenins de la Primera Iberdrola, denominació de la màxima categoria de futbol femenina espanyola a partir d’aquesta temporada, tenen fins al proper divendres 20 de setembre per tancar les plantilles.

Inici de Lliga també amb el mercat de fitxatges encara obert

La Primera Iberdrola tindrà els 16 millors equips del futbol femení nacional. Pel que fa a fitxatges, l’Sporting de Huelva, el Logronyo i el Madrid CFF han estat els equips amb major renovació de vestuari fins al moment. Al seu torn, el Barça ha apostat per la continuïtat després de renovar la columna vertebral de l’equip.

El cap de setmana del 8 i 9 de setembre arrencarà la competició, que s’allargarà fins a meitats de maig. El campió vigent, l’Atlètic de Madrid, rebrà l’Sporting de Huelva mentre que l’equip blaugrana protagonitzarà el primer clàssic enfrontant-se a l’acabat d’ascendir CD Tacón, futur Reial Madrid de futbol femení la temporada 2020-2021. Aquest curs, això no obstant, pendents només que el canvi de denominació sigui ratificat per l’assemblea del club, encara competirà amb el nom de CD Tacón. L’Espanyol viatjarà a la Corunya i se les haurà amb el també ascendit Deportivo Abanca.

Encara resten jornades perquè es tanqui el mercat de fitxatges en el futbol femení i fins al proper 20 de setembre poden passar coses. Caldrà estar ben atents. Els moviments en forma d’altes, baixes i cessions es poden succeir fins al darrer moment.