Principis d’agost i el Badalona aixecant el títol del Torneig d’Històrics. El que ja començava a ser un déjà-vu dels últims dos anys ha canviat per complet davant d’un equip debutant en una final del torneig. El Badalona acumula 29 participacions i el Terrassa en sumava dues, suficients per endur-se el torneig.

Domini badaloní

Els campions de les últimes dues edicions han sortit disposats a allargar la seva hegemonia. El resultat? 45 minuts de monòleg badaloní i constants, tot i que tímides, arribades a l’àrea del Terrassa. Tot i la insistència, l’àrbitre ha assenyalat la final de la primera part amb un 0-0 al marcador.

A la represa, ha seguit la dinàmica de domini de l’equip de Juanma Pons i Robert Simón n’ha tingut prou amb menys de 10 minuts per posar el Badalona al davant al marcador i refermar el seu regnat. Posant la punta de la bota per encarar porteria, el badaloní ha anotat l’1-0. El Terrassa necessitava una reacció i l’ha trobada a l’equador del segon temps.

Reacció egarenca

Els de Xavi Molist han despertat i després d’un quart d’hora d’insistència han trobat recompensa de les botes de David Virgili, que ha posat la igualada. Tot estava disposat a decidir-se als instants finals de partit, i així ha estat.

L’egarenc Yaya Sidibe ha decidit la sort del seu equip marcant el 1 a 2, destronant els vigents campions i donant el primer torneig al conjunt vallesà. Era el minut 88 de partit i la reacció dels de Juanma Pons no ha arribat en els instants finals. Primer trofeu per a l’era Xavi Molist al Terrassa i ara el Torneig d’Històrics té un nou rei seient al tron.