La Federació Catalana de Futbol ha presentat la nova temporada, la 2019/20. Durant l’acte s’han donat a conèixer els principals esdeveniments programats per l’FCF durant aquest any com els partits de la selecció catalana, la Copa Catalunya de futbol i futbol sala, les gales d’entregues de premis, les noves equipacions i les diverses campanyes.

Les dates més importants

  • 10 i 11 setembre: Copa Catalunya masculina i femenina de futbol sala
  • 14 d’octubre: Gala de les Estrelles del Futbol Català
  • novembre: Dia de l’Entrenador
  • 13 desembre: Nit de l’Arbitratge
  • Març: Final Copa Catalunya Absoluta
  • Agost: Fase final Copa Catalunya femenina

Les dates que queden pendents de confirmar són les dels partits de les seleccions catalanes absolutes, tot i que des de la Federació es confirma que es disputaran i es faran en una data de les reservades per la FIFA per a les seleccions internacionals. Tampoc no tenen una data fixada la final de la Supercopa de Catalunya que jugaran el FC Barcelona i l’Espanyol i la final de la Copa Catalunya Absoluta, en la qual la UE Sant Andreu és el campió actual.

Presentació temporada 2019-2020 Federació Catalana de Futbol

Les equipacions de la temporada

Amb motiu d’aquest nou curs, totes les categories de la selecció catalana lluiran unes noves equipacions, amb la novetat que vestiran una marca diferent de la d’anys anteriors.

Les campanyes solidàries

La Federació Catalana de Futbol es caracteritza per la seva implicació amb campanyes solidàries amb el futbol català. La primera n’és la de ‘Gràcies pel vostre suport‘. La federació, després d’anys realitzant campanyes per millorar aquest esport (“+KESPORT!”, “Zero insults a la grada!”, “Prou violència al futbol”) volia agrair al públic la seva col·laboració.

La segona campanya va ser “Orgullosa“, que ha servit per promoure arreu de Catalunya el futbol i futbol sala femení.

Enguany, la nova campanya s’anomena “Tots som un equip” per tal de promoure el joc net entre el futbol base.