El Sant Andreu ha debutat a la competició de la Tercera Divisió amb un empat al camp del Granollers. Arnau Fortuny ha avançat als locals però Sergi Serrano ha fet el definitiu 1 a 1 en un partit on ha tingut la victòria a tocar.

L’huracà andreuenc

El Sant Andreu ha començat molt bé i ha disposat de moltes ocasions per avançar-se en el marcador. Sergi Serrano ha enviat una pilota al pal, Josu l’ha tingut davant Sergio, Juanan ha fet màgia i, fins i tot, gairebé el Granollers marca en pròpia porteria en una pilota que ha acabat al pal. Però qui perdona, paga i el Granollers ha fet el primer en el minut 30 en una pilota morta que Arnau Fortuny ha enviat al fons de la xarxa. Abans del descans, però, s’ha fet justícia, i Sergi Serrano, avui l’andreuenc més perillós, ha empatat de cap.

Segona part amb menys intensitat

En la segona part, el Sant Andreu no ha sortit tant bé i el porter Segovia s’ha hagut d’esforçar per salvar el seu equip de les envestides locals. Ha debutat Ferran Brugué, que ha acabat fent un bon partit i fins i tot ha estat a punt de marcar el gol de la victòria en una rematada acrobàtica. Finalment, empat a 1 i repartiment de punts en el primer partit de la temporada.