El Barça B ha empatat contral Nàstic de Tarragona per 2 a 2 en la primera jornada de la Segona Divisió B. El matx s’ha disputat al nou estadi Johan Cruyff, inaugurat el passat 27 d’agost. El tècnic blaugrana García Pimienta no ha pogut comptar amb el porter Carevic, que està lesionat, ni amb Carles Pérez o Ansu Fati, que van jugar ahir contra l’Osasuna.

Cuenca inaugura el marcador

El partit no s’ha fet esperar, el Barça volia estrenar el marcador del nou estadi i així ho ha fet. En una jugada d’estratègia a la sortida d’un córner, Cuenca ha estat l’encarregat de rematar perfectament la pilota amb el cap i col·locar-la al fons de la xarxa. Al minut 8, Hiroki ha estat a punt d’augmentar les distàncies amb un remat de cap des de dins de l’àrea després d’una centrada de Morer. Al quart d’hora de partit, el Nàstic ha intentat empatar el partit; Pol ha centrat la pilota a l’àrea petita i Viti ha enviat la pilota al pal, Habran, ha rematat el refús enviant la pilota al travesser. El Nàstic s’ha mostrat molt ofensiu a la recta final del primer temps, i al minut 40 Pedro ha empatat el partit amb un xut ras que ha passat pel mig de les cames d’Iñaki Peña deixant un marcador de 1 a 1 a la mitja part.

El Nàstic planta cara

Els de García Pimienta han tingut el control total de la possessió durant els primers minuts del segon temps. Al minut 53, una combinació de passades entre Guillem i Morer ha finalitzat amb la pilota al fons de la xarxa a càrrec de Guillem. Al minut 74 el Nàstic s’ha quedat amb 10 jugadors per la lesió de Pol Prats i per tenir els tres canvis realitzats. Tot i així els de Tarragona han aprofitat un falta per posar l’empat al marcador amb un remat de Goldar, deixant un resultat final de 2 a 2.