El jugador de l’Espanyol, Víctor Sánchez, ha repassat l’actualitat blanc-i-blava després de la derrota contundent contra el Granada diumenge passat. El migcampista ha dit que l’Espanyol “ha millorat respecte a altres partits anteriors, però que hi ha errors que els estan pagant molt cars“. A més a més, ha assegurat que esperaven estar millor a aquestes altures de la temporada.

L’aspecte mental de l’equip

El futbolista ha explicat que “són un equip que pateix amb una situació en contra“, ja que amb el segon gol del Granada “haurien d’haver fet un pas endavant i van abaixar els braços”. El capità creu que hi ha una plantilla molt compensada amb jugadors joves i també experimentats i que, per tant, han de treure el màxim rendiment.

L’aturada servirà per agafar ritme

“Després d’una derrota, el millor és tornar a jugar ràpid per poder guanyar”, ha assegurat Víctor Sánchez. Però, al mateix temps, ha reconegut que aquesta aturada per seleccions els servirà per millorar i treballar més conceptes i per agafar ritme.

Confiança en Gallego

El de Rubí ha recalcat que “confien plenament amb el tècnic, David Gallego, i que cadascú fa autocrítica per intentar millorar individualment”. A més, creu que l’equip ha d’intentar plasmar la idea de l’entrenador al terreny de joc.