Espanyol-Granada

L’Espanyol ha perdut 0-3 davant el Granada, un equip ascendit recentment, i continua sense conèixer la victòria en lliga. Els blanc-i-blaus sumen un punt de nou possibles en les tres primeres jornades de Lliga, en què no han marcat cap gol. Després d’haver aconseguit la classificació pera la fase de grups de l’Europa League, a l’Espanyol se li està resistint l’inici de la competició domèstica.

Mala primera part

El partit ha començat de la pitjor manera possible per als blanc-i-blaus. El Granada s’ha avançat al marcador al minut 13 amb un gol de Puertas, que ha definit a plaer dins l’àrea aprofitant una pilota refusada per Diego López. L’Espanyol ha dominat la possessió durant la primera part, però cada cop que els visitants recuperaven, creaven molts problemes a l’àrea blanc-i-blava. L’única ocasió de l’Espanyol al primer temps ha estat un xut molt llunyà de Víctor Sánchez que ha marxat fregant el travesser.

Golejats al segon temps

L’Espanyol ha començat amb gran empenta al segon temps. Marc Roca ha estat a punt d’igualar l’encontre amb gran xut de fora l’àrea que ha obligat a lluir-se Rui Silva. Poc després, Corchia ha realitzat una bona centrada a Wu Lei, que ha rebut tot sol dins l’àrea petita, però ha rematat fora. Tot i la millora dels locals, un regal del Marc Roca dins l’àrea pròpia ha permès a Carlos Fernández fer el segon gol i deixar encarrilat el partit. Poc després, Azeez ha aprofitat una centrada de Machís per fer el tercer gol tot sol dins l’àrea i arrodonir la golejada en un RCDE Stadium que començava a buidar-se.

Després d’aquestes tres jornades, l’equip de David Gallego aprofitarà l’aturada pels compromisos de seleccions per recuperar l’estat físic de la plantilla.