Entitats que formen la Taula d'Esports de Sants

Diuen que la unió fa la força. I aquesta dita l’han fet seva diverses entitats esportives dels barris de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. Fa un temps van crear la Taula d’Esports de Sants, una iniciativa que vol ser una referència o segell de qualitat de l’esport a la zona i ara impulsen el projecte Sants Esports.

Onze entitats i tres objectius

La Taula d’Esports de Sants està formada per gairebé totes les entitats esportives del barri: ACE Sansur, Sants Gimnàstic, Club Ciclista Catalunya, Beisbol Barcelona, Gòtics Rugby Club, UE Sants, JAC Sants, Bàsquet Institució Montserrat, SE Mercat Nou, Màgic Sants i CE Mediterrani.

Aquest projecte transversal, pioner i únic neix amb tres objectius bàsics: augmentar el nombre de participants i oferir continuïtat en tot el procés esportiu; donar una alta qualitat en el servei augmentant la capacitat de gestió dels clubs i garantir la posada en marxa de projectes amb especials dificultats, i ajudar a millorar la capacitat econòmica de les entitats.

Amb totes aquestes intencions, els membres de la Taula d’Esports de Sants volen generar una marca esportiva de qualitat vinculada als barris de Sants, Hostafrancs, la Bordeta i Sants-Badal que agrupi tota l’oferta gestionada per les entitats amb l’estratègia clara de millorar i augmentar la pràctica esportiva dels nois i noies de menys de 18 anys.