espanyol
@RCDEspanyol

L’Espanyol ha perdut per 0 a 1 contra el CSKA de Moscou. Una derrota que fa que els blanc-i-blaus, més pendents de la Lliga, trenquin la seva ratxa d’imbatibilitat a Europa, que era de 26 partits consecutius sense perdre.

Primera part sense gols

L’Espanyol, ja classificat per als setzens de final de l’Europa League i, a més, com a primer de grup, ha sortit al camp amb un onze amb molts canvis. El tècnic, Pablo Machín, conscient de la delicada situació a la Lliga -són cuers-, ha fet moltes rotacions, tantes que cap jugador titular contra el CSKA ho va ser al Santiago Bernabéu. A més, el porter Andrés Prieto ha debutat com a blanc-i-blau. L’Espanyol ha començat més endollat i s’ha apropat a la porteria russa amb dos xuts de Piatti i un de Pipa. Els russos a poc a poc s’han espolsat el domini i han començat a generar perill. Primer a pilota aturada i després Prieto ha salvat un un contra un davant Chalov. El marcador, però, no s’ha mogut i s’ha arribat al descans amb empat a 0.

S’acaba la imbatibilitat de l’Espanyol a Europa

A la represa Prieto ha tornat a ser clau per evitar el gol del CSKA, després d’un bon xut d’Akhmetov. Han anat passant els minuts i el partit s’ha trencat. El mig del camp ha desaparegut i les ocasions s’han succeït a les dues porteries. Wu Lei hauria pogut marcar, però el davanter no ha estat encertat en la definició. Els russos al contraatac també han disposat de diverses oportunitats i en una ha arribat el gol de Vlasic. El CSKA hauria pogut fer el segon, però no ha arribat i el marcador ha acabat 0 a 1.

Al final del partit els aficionats blanc-i-blaus han acomiadat l’equip amb xiulets.