Lautaro Martínez sembla a dia d’avui l’home ideal per convertir-se en el relleu de Luis Suárez. El davanter argentí viu la seva segona temporada com a jugador de l’Inter de Milà, amb qui s’ha enfrontat al Barça en dues ocasions.  En els últims dies, el seu nom ha agafat força com a un possible fixatge blaugrana. Un fixatge, que segons ha pogut saber ‘La Porteria’ de betevé, es va frustrar fa dues temporades tot i que el club tenia informes favorables sobre el jugador. Pep Segura, aleshores mànager general, va descartar l’arribada de l’argentí per la seva alçada i el seu nivell.

El Barça diu ‘no’ a Lautaro Martínez

Lautaro Martínez es va convertir en jugador de l’Inter de Milà el 4 de juliol del 2018, tot i que la història podria haver sigut ben diferent. La Porteria de Betevé pot explicar que el Barça va descartar el seu fitxatge tot i tenir informes favorables del jugador. Era l’hivern del 2017 quan una comitiva blaugrana, encapçalada per l’anterior secretari tècnic, Robert Fernández i Urbano Ortega, actualment a l’àrea esportiva, van viatjar fins a la ciutat d’Avellaneda, a l’Argentina. Un dels objectius del viatge era veure la final de la Copa Sudamericana, que enfrontava Independiente i Flamengo, on hi havia jugadors com Vinicius, Paquetá o Tagliafico.

Un altre dels objectius blaugrana es trobava també a la ciutat d’Avellaneda: Lautaro Martínez vestint la samarreta de Racing. L’argentí de 20 anys havia signat 18 gols en 27 partits a la Superlliga argentina, de la que n’era el segon màxim golejador. Els informes sobre Lautaro Martínez van ser molt positius i d’interès blaugrana. Consideraven el jugador interessant per al Barça i la seva voracitat golejadora destacava especialment. De la mateixa manera, se sabia que l’Inter estava al darrere i que Racing deixaria sortir el jugador per 25 milions d’euros. Davant d’aquest fet, segons pot explicar ‘La Porteria’ de Betevé, l’aleshores mànager general del Futbol Club Barcelona, Pep Segura, va descartar el jugador. Els motius van ser que era un jugador baixet i que no tenia nivell Barça.

Lautaro, a l’Inter per 25 ‘kilos’

Sis mesos després d’aquest viatge, el juliol del 2018, Lautaro Martínez va acabar signant per l’Inter per 25 milions d’euros i una clàusula de 111 milions.

Així va ser el dia que Lautaro podria haver sigut del Barça, quan després d’uns informes favorables es va decidir descartar el jugador per baixet i no tenir nivell. Curiosament, 2 anys després, Lautaro Martínez és el més ben situat com a possible substitut de Suárez. Veurem si aquest estiu acaba vestint la samarreta del mateix club que el va descartar.