El Club Esportiu Sants Gimnàstic va obrir portes fa cinc anys en un local força petit. Des d’aquest més de gener l’entitat santsenca ja disposa d’una nova instal·lació al carrer de Melcior de Palau.

El Sants Gimnàstic vol créixer

El club de gimnàstica de Sants vol incrementar el nombre de participants i la nova seu està preparada per poder fer més activitat diària. Fins ara entrenaven dos dies a la setmana, però amb les noves instal·lacions poden oferir servei cada dia. Actualment el nombre de participant està al voltant de 30 nenes, però esperen que incrementi en els propers mesos. No només s’hi podrà fer gimnàstica amb infants, també ofereixen ioga en sessions matinalsgimnàstica per a adults. De cara al setembre volen instal·lar una estructura de teles per poder fer dansa aèria.

El club també participarà en les competicions del Consell Escolar de Barcelona, i la primera serà aquest cap de setmana 23 i 24 de febrer al CEM La Mar Bella, de moment encara no ho fan en l’àmbit federat, una cosa que es deixa per una mica més endavant.