El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha estat clar i català respecte al clàssic que s’ha de jugar aquest dimecres, 18 de desembre, a les 20 h al Camp Nou. En el brindis de Nadal amb la premsa Bartomeu ha dit que “el clàssic es jugarà”. El president diu que “no es tornarà a ajornar” i ha apel·lat “a la responsabilitat de tots nosaltres” perquè el clàssic es jugui.

Bartomeu ha dit que “soc conscient que estem vivint un moment social i polític complex, però estic convençut que tot això és compatible en fer reivindicacions cíviques i pacífiques”. Recordem que Tsunami Democràtic ha fet una crida per envoltar el Camp Nou el dia del Barça-Madrid.

A més, Bartomeu ha afegit que l’estadi “seguirà sent, com ha estat històricament, un espai de lliure expressió”. El president ha volgut donar un missatge de “tranquil·litat i de normalitat” i ha dit que hi haurà totes les “garanties”. Per últim, ha explicat que vol que el clàssic sigui “una festa de l’esport i també de civisme i tranquil·litat per a tots”.