El Sant Andreu ha aconseguit dues coses: continuar la ratxa que portaven de la jornada anterior i guanyar el primer partit de visitant aquest 2024. Els egarencs, en contra, continuaran a la cua de la classificació més a prop del descens. Un partit amb molta intensitat des dels primers minuts amb un domini superior dels barcelonins i triomf per a la mínima gràcies al gol d’Alexis.

El Sant Andreu pressiona per continuar la ratxa

Els quadribarrats han començat la primera meitat amb un domini del partit superior al Terrassa, amb Sergi Serrano i Genís protagonitzant una de les primeres oportunitats de gol en els primers minuts de partit. Els de Xavi Molist han arribat a Terrassa amb ganes de continuar la ratxa positiva.

La intensitat del Sant Andreu i la grada dels Desperdicis (s’hi han desplaçat 400 seguidors andreuencs) ha despertat, curiosament, al Terrassa, que buscava apropar-se als play-offs. La primera part ha acabat amb el marcador a 0-0.

El gol de la victòria quadribarrada

La segona meitat ha començat amb un penal a favor del Sant Andreu que ha canviat el marcador. El 0 a 1 per als quadribarrats gràcies a Alexis Garcia ha enfonsat el Terrassa enfonsat, que ha buscat el gol de l’empat pressionant el camp visitant. Arriben ocasions de gol per als egarenses, però Torreguitart ha estat implacable. Els últims 20 minuts de partit han estat pur nervi per a la grada egarenca, que esperava un gol que mai no ha arribat.