L’Europa ha aconseguit l’objectiu proposat: refermar les bones sensacions al Nou Sardenya, on només han concedit un empat, i tornar al camí de la victòria després de dues jornades. El conjunt escapulat s’ha imposat 2-1 al Cerdanyola FC, equip que ocupa les posicions de descens de la categoria.

L’Europa aclapara el Cerdanyola en pocs minuts

L’Europa ha agafat el control del partit des dels primers minuts. Els de Ramon Gatell s’han fet amb el domini de la pilota, i en només vuit minuts s’han avançat en el marcador després d’un 1 contra 1 que ha guanyat Pablo Servetti. Al minut 20, Marc Vales ha fet el segon en un Nou Sardenya completament bolcat amb el seu equip. El Cerdanyola ha aconseguit reaccionar i ha entrat en escena en els darrers minuts de la primera part, amb algunes ocasions de perill que no ha sabut concretar.

Domini pràcticament absolut del conjunt escapulat

A l’inici de la segona meitat, la intensitat sobre el terreny de joc no ha estat tant alta com en els últims minuts del primer temps, però l’Europa ha continuat sent l’amo del partit. En més d’una ocasió ha estat a punt de fer el tercer, però sense encert entre els tres pals. El Cerdanyola ha aprofitat l’única ocasió més clara que ha tingut, que no ha arribat fins al minut 93, quan Boris Garrós ha retallat distàncies al marcador i ha fet patir l’Europa en els últims minuts.