L’Europa ha aconseguit al Nou Sardenya un triomf clau, balsàmic, a la jornada 19 de la Primera RFEF. Les jugadores entrenades per Joan Bacardit han golejat el Madrid CFF B, últim classificat per 4 a 1. Per tant, el partit era clau per mantenir opcions de cara a continuar somiant en la salvació de la categoria. Pixu, amb un hat-trick, ha estat la gran protagonista del matx.

Pixu, la protagonista de l’Europa.

Les jugadores del Club Esportiu Europa han aconseguit trencar una ratxa de set jornades sense guanyar amb un bagatge de sis derrotes i un empat. El triomf s’ha començat a treballar ben avançada la primera meitat, concretament al minut 35, gràcies al gol de Pixu.

La mateixa jugadora ha estat la protagonista del 2 a 0 després d’una centrada d’Ibra que ha rematat Clara en el minut 56 i que ha acabat per marcar Pixu. Dos minuts més tard, la bigolejadora ha estat a punt de fer el tercer, però el rebuig de la porteria del Madrid CFF l’ha aprofitat molt bé Ibra per marcar el 3 a 0. El 4 a 0 l’ha marcat, de nou, Pixu, que ha aconseguit un hat-trick que, de ben segur, recordarà per sempre. Per cert, el Madrid CFF B ha tingut opcions per fer el gol de l’honor, Alba ha estat molt atenta i ho ha evitat gairebé tot, a excepció de la rematada de Rocío, ja en el temps afegit que ha significat el 4 a 1.