El Muntanyesa ha aconseguit un triomf molt important al camp del Tona (1-2) i torna a guanyar després de sis partits. El conjunt de Nou Barris ha aconseguit la primera victòria del 2024 que els permet sortir d’una situació complicada. Els de Raúl Paje respiren després d’un partit molt disputat que ha estat marcat per les ocasions a pilota aturada.

La Monta, efectiva a la primera meitat

El Muntanyesa ha començat el partit molt bé. Al minut 10 i després d’un córner favorable al Tona, un contraatac ha permès Linares aprofitar-se d’una mala passada de la defensa per cedir en safata de plata que Martí Alonso marqués el 0 a 1. El jugador cedit pel Sant Andreu ha estat molt atent al contracop i ha fet el primer gol del partit i, també, la seva primera diana com a groc-i-negre. El Tona ha dut el pes del partit, amb possessió propera al 70 %, però sense gaire encert. L’única ocasió, un xut de Pius que ha refusat a córner Eric.

Empat del Tona i gol del triomf dels de Nou Barris

El Tona ha sortit amb ganes d’empatar i, de fet, ha marcat un gol que ha estat anul·lat per fora de joc tot just sortir del descans. L’1 a 1 ha arribat després d’un servei de córner en el que Aimar, molt oportú, ha marcat enmig de la defensa barcelonina.

Els dos equips han buscat el gol de la victòria, però aquest no ha arribat fins al minut 83 i, de nou, després d’un servei de córner. Wilber, que ha entrat a la segona meitat, ha estat l’encarregat de fer l’1 a 2 amb una rematada de cap que ha superat el porter local.