El Barça s’enfronta, aquest dissabte, 17 de febrer a les 18.30 h, al Celta a Balaídos. Un partit que arriba just abans de l’eliminatòria dels vuitens de final de la Champions contra el Nàpols. Malgrat això, Xavi Hernández ha assegurat que contra el conjunt gallec no farà canvis pensant en la competició europea ja que considera que el Barça encara és a temps d’aconseguir algun títol i volen continuar lluitant per la Lliga.

Xavi assegura estar ara més tranquil

Després d’anunciar que la pròxima temporada no continuaria com a entrenador del Barça, Xavi ha tingut la sensació de treure’s un pes de sobre. De fet, l’entrenador blaugrana assegura que “ara de dilluns a divendres no pateixo tant. Això sí, estic trist perquè deixaré el club de la meva vida. El Barça és massa emocional i sempre es jutja l’entrenador i els jugadors per l’últim partit. Ara, però, crec que es valora més la feina feta durant aquests dos anys”.

Pel que fa a la implicació dels jugadors, Xavi ha afirmat que “és total i volen guanyar. Estan fotuts quan perden o empaten un partit. Tenim molt clar que competirem fins on arribem. Tinc la sensació que les coses aniran bé. Encara hi som a temps de fer alguna cosa gran aquesta temporada”.

Durant la roda de premsa prèvia al partit contra el Celta han sortit diversos noms propis. Alguns com el futur de Kylian Mbappé no han estat ni comentat per Xavi. En canvi, respecte a jugadors del Barça com Frenkie de Jong o Gavi, el de Terrassa s’ha mostrat molt contundent. De l’holandès n’ha dit que “no cal ni parlar del seu futur. Està a gust i depèn del club la seva continuïtat. No és el moment de parlar de sortides”. Amb unes paraules similars s’ha referit a Gavi. De l’andalús, però, n’ha assegurat que “hauria de quedar-se, és un dels capitans del futur del Barça.”