L’Espanyol ha perdut el primer partit a casa aquesta temporada contra el DUX Logronyo (1-2). La derrota col·loca el conjunt blanc-i-blau a sis punts del líder, el Deportivo de la Corunya, que ha guanyat el seu partit de la jornada. Les locals han tingut la majoria de les ocasions i han controlat la possessió durant tot el partit, però en les dues ocasions clares que les de La Rioja han tingut, han marcat.

Les de La Rioja remunten el gol inicial de Barquero

L’Espanyol hauria pogut avançar-se en el marcador als deu minuts de partit per un gol mal anul·lat a Maria Barquero. L’extrem blanc-i-blava ha aprofitat la relliscada d’una defensa del DUX Logronyo per endur-se la pilota, plantar-se davant de la portera rival i marcar el que semblava el primer gol del partit. Però, tant l’àrbitra com la linier han assenyalat un fora de joc que en cap moment ha existit, ja que Barquero estava en posició reglamentària. La única jugadora en orsai era Ángeles, que no ha participat en cap moment en la jugada.

El conjunt periquito ha trobat el premi del gol a la segona part gràcies a la insistència de Maria Barquero. Aina Duran ha fet una centrada a l’àrea petita que ha caçat l’extrem. Primer ho ha intentat amb una volea que ha aturat la portera visitant Natalia Expósito, però el refús ha caigut als peus de Barquero per, ara si, obrir la llauna.

L’avantatge, però, ha durat molt poc per a l’equip de Juan Ignacio Ibarra. Als cinc minuts del gol local, Ida Rebecca ha rebut una centrada a la frontal de l’àrea per rematar una volea impossible per a Romane Salvador. La portera blanc-i-blava s’ha trobat també un míssil en el segon gol de les de La Rioja, en un xut creuat de Lorena Valderas que ha anat directe a l’escaire.

Les blanc-i-blaves han intentat tornar a igualar el matx, però no han pogut travessar la porteria d’Expósito. L’ocasió més clara l’han tingut en l’última jugada, amb una centrada que ha rematat Lice Chamorro directe al racó i que ha tornat a treure la portera visitant.