Javi Hernández ha aconseguit un gol al minut 90 que li ha servit a l’Espanyol B amb un gol al minut per aconseguir una victòria al Nou Congost davant el Manresa. Els de Manolo González sumen dues victòries seguides i s’allunyen de les posicions de descens.

Primera meitat ensopida

La primera mitja hora de l’Espanyol B a Manresa no ha estat la millor. De fet, Javi Hernández ha estat el primer a apropar-se al minut 30. Tampoc els manresans no han tingut cap ocasió clara encara que han dominat el partit un pèl més.

Javi Hernández decideix al minut 90

La monotonia ha estat la tònica del partit. Per part local, Ouhdadi, a l’inici de la segona, ha tingut la més clara dels locals. Tot ha canviat al 90, quan Javi Hernández ha fet el 0 a 1 i ha desfermat la bogeria entre els seguidors periquitos desplaçats a Manresa.