La Nucia Sant Andreu gol Genis Blasco

El Sant Andreu ha guanyat al camp de la Nucia per 0 gols a 2. Genís Blasco i Pau Darbra han estat els golejadors del partit. Amb aquesta victòria els quadribarrats es col·loquen en posicions de play-off i a només tres punts del líder, el Club Lleida Ponent Esportiu.

Genís avança el Sant Andreu a la primera part

El partit ha començat amb bones ocasions per als dos equips. Al minut 4, Jaime ha estat providencial en refusar un xut dels jugadors de la Nucia després d’una errada quadribarrada en la sortida de la pilota. Cinc minuts més tard, l’ocasió ha estat per a Alexis, que, després de superar Fassi, ha vist com un defensa treia la pilota sota pals. Els locals han tingut més oportunitats, però just abans del descans, Genís ha rematat una centrada de Josu per marcar el primer gol del partit.

Primer gol de Pau Darbra amb els quadribarrats

A la represa, poques ocasions. La primera ha estat per al Sant Andreu, Pau Darbra ha fet una centrada i Sergi Serrano ha rematat massa alt. La Nucia ha vist com li han anul·lat un gol per una falta clara sobre el porter, Jaime. Els alacantins han intentat empatar amb diverses rematades però, un cop el porter, Jaime, i en d’altres el desencert, no han aconseguit marcar. El “mag” Pau Darbra, en el temps afegit, ha marcat un gran gol de vaselina per fer el 0 a 2 definitiu.