Espanyol B - La Nucía
@RCDE_La21

L’Espanyol B segueix sense consolidar la feina feta a les primeres parts i perdent els partits. Aquest cop ha estat contra l’Atlètic Saguntí. Els blanc-i-blaus, que havien començat guanyant, han vist com els locals han remuntat el marcador i han acabat guanyant per 3 a 1.

Una primera meitat dominada per l’Espanyol

Els de Manolo González han començat el partit dominant i desplegant el seu joc amb superioritat. Han sabut aguantar defensivament i aprofitar l’ocasió que han tingut. Un gran gol de Sergio Rivarés des de la frontal ha servit per avançar l’Espanyol al marcador.

Els blanc-i-blaus perdonen l’Atlètic Saguntí, que remunta

A l’inici de la segona meitat, l’àrbitre ha concedit un penal als locals i Acevedo ha empatat el partit. Només cinc minuts més tard ha arribat la remuntada amb un gol de Guille Andrés. El últim tram del partit ha estat d’alt voltatge i han expulsat Roger Martínez després de rebre la segona groga. A 10 minuts del final, l’Atlètic Saguntí ha certificat la victòria fent el 3-1 amb un gol de Nestor.

L’Espanyol B només ha aconseguit un dels 15 punts possibles i segueixen allargant la mala ratxa en aquest inici a Segona RFEF.