El Muntanyesa ha guanyat el colíder, el Tona, per 3 a 2 en una gran primera part del conjunt de Nou Barris. D’aquesta manera, l’equip de la Plana de Vic ha perdut el seu primer partit a la lliga, mentre que els de Raúl Paje continuen invictes a La Bombonera. L’assignatura pendent, però, és els partits fora de casa amb derrotes al camp del Prat i contra el Reus.

Tres gols en 22 minuts a la primera part

Les coses no han pogut començar millor per a l’equip de Raúl Paje. Al minut 16, Marcel Izuchi ha engaltat un fort xut per fer l’1 a 0. Encara estaven celebrant el gol a La Bombonera quan ha arribat el segon dels de Nou Barris. Patxi Gabaldón ha fet el 2 a 0 al minut 19.

Un minut més tard, però, ha arribat el gol del Tona. Campayo ha retallat distàncies amb el 2 a 1, però el Muntanyesa no ha volgut patir i dos minuts més tard, Alarcón ha fet el tercer per als de Nou Barris.

El Tona retalla distàncies i el Muntanyesa resisteix

Després del descans, el Tona ha buscat retallar distàncies. I ho ha aconseguit. Al minut 74, Campayo ha fet el seu segon gol per posar el 3 a 2. Els jugadors del Muntanyesa han reclamat fora de joc en la jugada del conjunt osonenc. A partir d’aquest moment, el Muntanyesa ha resistit l’empenta del Tona i ha acabat guanyant per 3 a 2.