La portera del FC Barcelona, Sandra Paños, ha fet balanç de l’any després que la temporada s’hagi acabat pel coronavirus i amb el FC Barcelona campió de la Lliga. La portera del Barça, que per tercera temporada consecutiva es converteix en la menys golejada del campionat, ha explicat que guanyar així li ha deixat una “sensació agredolça”.

 Un any de possibilitats perdudes

Paños explica que “aquest any estàvem en un moment que gaudíem molt. Era un any amb possibilitats d’aconseguir-ho tot. Fa molta ràbia. A més a més, la celebració del títol “va ser força drama, amb videotrucada i no té cap mena de gràcia”.

Crítica continguda per la diferència entre futbol masculí i femení

Moltes veus que han criticat que el futbol masculí hagi continuat i, en canvi, el femení s’hagi suspès definitivament. Paños ha dit que “nosaltres ens sentim professionals. S’ha de fer un pas. La Lliga té tots els requisits. Fa ràbia, tot i que s’ha de valorar que la Federació pensi en la salut”.

La portera blaugrana ha dit que mentre esperen la resolució de la Champions “estem en terra de ningú”. La parada, però, li ha permès acabar les assignatures d’INFEC que tenia pendents… Una de les coses positives d’aquest confinament.