messi

Leo Messi ha concedit dues entrevistes als diaris esportius catalans, ‘Mundo Deportivo’ i ‘Sport’. El capità del Barça fa un repàs de l’actualitat del club i de l’equip ara que els jugadors han tornat als entrenaments, després de superar una primera fase de confinament més dur a causa del coronavirus.

Saber a quin nivell podem arribar

Un dels titulars que ha deixat el 10 blaugrana és que “potser aquesta aturada ens acaba beneficiant”. Messi és conscient que l’equip abans d’aturar-se pel coronavirus no estava en un moment massa brillant de joc. Per l’argentí quan arrenquin les competicions sabrem “a quin nivell estem i quin podem assolir”. A més, el Barça recuperarà Luis Suárez que podrà jugar quan es reprengui la competició. L’uruguaià estava lesionat quan es va aturar la Lliga.

Messi i la Champions

Messi també ha parlat sobre les possibilitats de l’equip de guanyar la Champions. Ha explicat que tal com va dir no era possible guanyar-la si seguien jugant com abans de l’aturada, ara ha dit que “no dubto de la plantilla, crec que ho podem guanyar tot, però no jugant tal com ho fèiem”.

Messi vol tornar a jugar

El capità blaugrana ha deixat ben clar que té ganes de tornar a jugar. Ha dit que “estic desitjant tornar a competir”, tot i que ha assegurat que serà estrany jugar en camps sense públic. El que també ha deixat clar, encara no se sap si els jugadors s’hauran de concentrar i quan dies abans d’un partit que “no ens agradaria estar separats de les nostres famílies”.

Risc de contagi i fitxatges

Per finalitzar ha dit que els risc de contagi  zero no existeix i que s’han de prendre les màximes mesures sanitàries i de seguretat per evitar el contagi. Ha parlat també de possibles fitxatges. Ha dit que serà un mercat estrany, i que les persones encarregades al club de les incorporacions faran el millor per a la plantilla.