Aquest divendres al matí la plantilla de Barça ha passat el segon test en nou dies per veure si hi ha algun cas de la covid-19 dins l’equip blaugrana. Si cap membre de la plantilla dona positiu en la prova PCR, voldrà dir que el Barça podrà passar a la segona fase d’entrenaments en la qual podran treballar en grups de fins a vuit persones, sempre que Barcelona entri a la fase 1.

Una setmana d’entrenaments

Després de gairebés dos mesos aturats i fent entrenaments a casa seva per culpa del coronavirus , ara ja fa una setmana que els jugadors del Barça van a la ciutat esportiva, encara ho fan en sessions individuals, tal com marca el protocol sanitari per evitar qualsevol possibilitat d’infecció.

Paraula de 10

Les paraules del rei Leo Messi a ‘Mundo Deportivo’ i ‘Sport’ han estat el centre d’atenció en l’entrenament del Barça d’aquest divendres. Si Messi té ganes de tornar a jugar és una bona notícia que ha d‘empènyer la resta dels seus companys a competir al 100 per 100 per revalidar la Lliga i lluitar per tornar a guanyar la desitjada Champions League.