compensació socis

Quan el coronavirus permeti que es reprengui la Lliga, Javier Tebas diu que el dia 12 de juny, el Barça jugarà a Mallorca. Al cap d’uns dies, els culers disputaran el primer partit al Camp Nou contra el CD Leganés. El matx s’hauria d’haver disputat el diumenge 22 de març i va ajornar-se per raons òbvies.

Però si la Lliga torna, els partits es disputaran a porta tancada, sense públic a les graderies. Per evitar que el Camp Nou sigui un lloc sense ànima, el club i el seu patrocinador d’automoció promouen una campanya per aconseguir que els futbolistes notin l’alè de l’afició.

 

Aquest partit el guanyarem entre tots

“Let’s win this match together” és el lema sota el qual engega un projecte del Barça i de CUPRA, que ha de fer que els jugadors sentin que no estan sols durant els 90 minuts dels partits que s’han de jugar fins que no s’acabi la temporada.
El joc proposat, pretén que l’atmosfera del Camp Nou sigui tan òptima com sigui possible, així que fan una crida als barcelonistes d’arreu perquè enviïn, a través del web oficial de CUPRA, fotografies animant l’equip que es projectaran en les pantalles LED que hi ha al voltant de la gespa de l’estadi.

Ter Stegen beneeix la iniciativa

El número 1 del Barça Marc-André Ter Stegen, que aquests dies s’entrena a fons per estar prou en forma quan es pugui jugar, dona suport a la idea i convoca els afeccionats a enviar el màxim nombre possible d’imatges. “Necessitem adaptar-nos a aquesta situació i així podrem crear una atmosfera guanyadora per als nostres partits a casa. Força Barça!”, diu l’alemany.