El jugador Sergi Roberto ha repassat l’actualitat blaugrana una setmana després de la tornada als entrenaments del Barça. El migcampista ha dit que “teníem moltes ganes de tornar a entrenar-nos, però és una mica estrany entrenar-se sol”. Els entrenaments individuals passaran a ser grupals a mesura que s’avancin en les fases de desconfinament del coronavirus.

Tornar a posar-se en forma

Per Sergi Roberto, “les sensacions són bones. Feia quasi dos mesos i ara estem entrant-nos en dinàmica d’entrenaments durs. Ens hem trobat a faltar amb els companys, llàstima que ara ho fem per grups, però esperem que passem de fases i puguem estar més junts”. El jugador destaca que ara el més important és “agafar to físic per quan es torni als partits”.

Les noves mesures de seguretat

El jugador blaugrana reconeix que “no estàvem acostumats a les noves mesures. Ens prenen la temperatura quan arribem i ens pregunten com ens trobem”. Per Roberto, la tornada de la lliga a Alemanya marcarà una pauta de com aniran les altres, diu que “ara comença la Bundeslliga i veure’m com va, tot dependrà de com funcioni aquí”. Roberto afegeix que, malgrat jugar sense públic, “sabem que la gent estarà donant suport des de casa. Intentarem aconseguir tots els títols possibles“.