El Barça també va donant pasos cap a la “nova normalitat” i aquest divendres ha reobert les instal·lacions de cara al públic del recinte de les Corts. El museu, la botiga i les diferents oficines d’atenció al soci i a l’aficionat (OAB, OAE i OAP) han reobert després de tres mesos tancades a causa de la pandèmia del coronavirus. Els espais han pogut reobrir-se al públic després de ser adeqüats i desinfectats per evitar el risc de contagi.

El Robot Pol i el Jorge, els primers visitants del museu

El primer visitant del museu ha estat molt especial. El Robot Pol ha acompanyat virtualment el Jorge, un noi que ahir va fer 18 anys, molt fan de Messi i que està ingressat a l’Hospital de Sant Joan de Déu. El seguidor culer ha pogut visitar alguns dels espais del museu, ja que durant la fase 2 de la desescalada només el 33 % de la instal·lació està oberta (a la fase 3 serà del 50 %), i també ha vist la immensitat del Camp Nou acompanyat dels responsables del museu i alguns directius culers. Les mesures preventives de seguretat han obligat a fer una adaptació del recorregut als continguts de la primera i segona planta i la vista panoràmica.

La botiga i les oficines d’atenció

L’horari de la botiga, que estarà oberta tots els dies, serà de 10 a 16 h. L’espai s’ha readaptat per fer facilitar la mobilitat dels clients i ha adoptat totes les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries. Pel que fa a la Seu Social, on hi ha les oficines d’atenció al soci, aficionat i penyista, s’haurà de demanar cita prèvia per anar-hi. Aquest espai estarà obert de dilluns a divendres de 10 a 13 h (aquest dissabte, 13, les oficines excepcionalment també estaran obertes).

La reobertura del museu, la botiga i les oficines d’atenció coincideixen amb la tornada de l’equip a la competició. El Barça redebutarà aquest dissabte, 13 de juny, a les 22 h al camp del Mallorca.