La covid-19 ens ha obligat i ens obligarà a replantejar-nos molts aspectes de la nostra vida, i l’activitat econòmica n’és un. Per respondre a les preguntes que es planteja la ciutadania però, sobretot, per formular-ne moltes sobre el que ens depara el futur, posem en marxa ‘Reset’, un format que té com a objectiu observar, estudiar, contextualitzar i plantejar les incerteses i oportunitats que se li plantegen al teixit econòmic de Barcelona.

Dirigit i presentat per Núria Ferré, l’equip de ‘Reset’ posarà el focus sobre com —un cop superada l’etapa més dura del confinament—, moltes empreses i negocis de Barcelona recuperen l’activitat amb moltes incògnites sobre el seu futur més immediat.

“’Reset’ és un programa que vol acompanyar els barcelonins i barcelonines en el camí cap a la recuperació econòmica. Ens ha tocat parar, però ara ens toca tornar a començar.”

A continuació us detallem els primers temes que tractarà l’equip de ‘Reset’:

Dilluns, 15 de juny: empresa i riscos laborals

Com serà la tornada a la feina en l’etapa post-covid-19? Com canviaran les oficines? Fins quan caldrà utilitzar la mascareta? Caldrà limitar aforaments? Amb el testimoni de Manuel Gil, propietari de la Barberia Manolo’s, del barri Gòtic, i l’entrevista amb el doctor Rafael Padrós, cap de Serveis de Prevenció de Riscos Laborals de l’Hospital de Santa Creu i Sant Pau. 

Dimarts, 16 de juny: turisme internacional

Què passarà aquest estiu amb el turisme internacional? Quin és l’impacte del confinament en aquest sector? Quin és el futur de les agències de viatges? A quines transformacions està subjecte el turisme internacional? Amb el testimoni de Josep Boada, director de l’agència de viatges Geosport, i l’entrevista amb Lluís Garay, economista expert en turisme de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Dimecres, 17 de juny: turisme cultural

El futur dels equipaments culturals de la ciutat, museus, galeries… Què fan si no venen turistes? Com es poden reconvertir? Amb el testimoni de Jordi Barnadas, galerista, i l’entrevista amb Xavier Roigé, professor d’antropologia i museologia de la Universitat de Barcelona (UB).

Dijous, 18 de juny: nous negocis, noves oportunitats

Quines oportunitats i possibilitats de negoci obre l’escenari post-covid-19? Amb el testimoni de Nuri Soto, “rider” de Mensakas, i l’entrevista amb Joan Riera, professor col·laborador del Departament d’Estratègia i Innovació d’ESADE i expert en temes d’innovació.

Divendres, 19 de juny: com serà l’estiu a l’aeroport?

Com serà aquest estiu a l’aeroport de Barcelona? Com ens hem de preparat per viatjar? Amb el testimoni de Pau Marí, controlador aeri, i l’entrevista amb Dan Miró, advocat expert en dret aeronàutic.

L’equip de ‘Reset’ té previst tractar molts altres temes:

  • El futur de l’educació: serà en línia?
  • S’ha de repensar el model turístic de Barcelona?
  • Quin paper té la innovació en la Barcelona post-covid-19?
  • El teletreball ha vingut per quedar-se?
  • Com serà la mobilitat a partir d’ara?
  • Quins canvis hi haurà en el mercat immobiliari, la restauració, el lleure, el tercer sector…?
  • Incideixen aquests canvis d’una manera diferent sobre les dones?

Seguiu l’evolució de la Barcelona post-covid-19 amb ‘Reset’ a la televisió, al web i a les xarxes socials amb l’etiqueta #resetbcn.