Entrada Desconfina't Teatre Gaudí

La cultura és un dels sectors que més s’ha vist afectat per la crisi del coronavirus. Una indústria, la cultural, que fa molt temps que pateix i que es troba avui, encara més al límit, amb una situació que lluny d’acabar-se, farà que el sector s’hagi de reinventar. Ara bé, per reinventar-se ha de seguir existint.

Els teatres i les companyies han estat al costat dels espectadors durant aquests mesos. Amb les sales tancades, s’ha regalat teatre en línia per gaudir des de casa, s’han proposat jocs i xerrades o s’han fet trobades virtuals. Ara, un cop donada per acabada (i per perduda) la temporada 19/20 per a moltes de les sales de la ciutat, els teatres han de pensar en l’any vinent i és per això que demanen la col·laboració (ara sí, econòmica) dels espectadors.

La proposta de les diferents sales consisteix bàsicament a anticipar la venda d’entrades, és a dir, vendre ara entrades bescanviables per un dels espectacles futurs, amb la idea de que les companyies i els teatres puguin aprofitar aquests diners per començar a treballar.

  • El Teatre Tantarantana ha posat en marxa la campanya “Teatre del futur”, amb entrades a 11 euros que serviran per veure qualsevol dels espectacles de la temporada vinent (un cop es presenti la programació, s’oferirà la possibilitat de bescanviar aquesta entrada per la de l’espectacle escollit). Per col·laborar, podeu fer-ho des d’aquest enllaç.
  • El Grup Focus ha posat a la venda el Tiquet confiança, un abonament per comprar en línia entrades amb descompte un cop reobrin els teatres. Aquests tiquets seran bescanviables per entrades de qualsevol dels espectacles programats a algun dels quatre teatres del grup (Teatre Romea, Teatre Goya, Sala Villarroel i Teatre Condal). De moment, el Grup Focus ja ha venut 3500 entrades a través d’aquest sistema, cosa que posa de manifest les ganes del públic de tornar al teatre! Els lots que s’ofereixen són els següents, i podeu adquirir-los clicant aquí.
    • #2 Dues entrades per qualsevol espectacle, per a 1 o 2 persones. Preu: 40 €, inclou IVA i despeses de gestió.
    • #3 Tres entrades per qualsevol espectacle del Grup Focus, per 1 o més persones. Preu: 60 €, inclou IVA i despeses de gestió.
    • #4 Quatre entrades per qualsevol espectacle del Grup Focus, per 1 o més persones. Preu: 80 €, inclou IVA i despeses de gestió.
  • El Teatre Gaudí ofereix l’Entrada Desconfina’t, un nou format que permet comprar una entrada anticipada a 10 euros i bescanviar-la per qualsevol entrada d’un espectacle més endavant, quan la sala pugui tornar a obrir (les entrades serviran fins a l’agost del 2021). De moment, ja han avançat dos dels espectacles que programaran: ‘Here comes your man’, de Jordi Cadellans, i ‘Van Gogh’, d’Ever Blanchet. Per adquirir les entrades anticipades, podeu clicar aquí.