referèndum
@DaniFalconLopez

El president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, proposa un referèndum per decidir com s’acaba la temporada. Per tant, seran els clubs els qui prendran una decisió final. A hores d’ara sembla bastant improbable que les competicions, ara mateix ajornades a causa del coronavirus, es tornin a reprendre.

Els clubs decidiran en un referèndum

Soteras deixarà que siguin els clubs els qui decideixin com acabar la temporada. Sobre la taula hi haurà, en principi, un parell d’opcions. Una primera seria declarar nul·la la temporada sense ascensos ni descensos. Una segona seria que si que hi haguessin equips que pugessin de categoria i d’altres que la perdessin.

El president de la Federació ha dit en una entrevista al programa ‘El Club de la Mitjanit’, d’Esport 3 i Catalunya Ràdio, que es donen per acabades les competicions a tot el futbol territorial, és a dir, de Primera Catalana en avall, també al futbol base. De moment, aquesta decisió encara no és oficial, però se li pot donar oficialitat aquest dijous en una reunió de la junta directiva de la Federació. Després quedarà per decidir quina fórmula s’utilitzarà per acabar la temporada.