uefa

La UEFA ha recomanat a les 55 federacions que hi formen part, que acabin les competicions de Lliga i Copa. De totes maneres, també ha dit que estudiarà casos especials per si s’han de donar per acabades. Les competicions estan ajornades a causa de la crisi del coronavirus, i la UEFA és conscient que seran les autoritats sanitàries de cada país les que donaran el vistiplau perquè es puguin reprendre.

La UEFA prioritza acabar les competicions de Lliga i Copa

En un comunicat, després de la reunió telemàtica amb les federacions, la UEFA ha deixat clar que la prioritat és acabar les competicions nacionals. De fet, el president de l’organisme Aleksander Ceferin ha explicat que els grups de treball creats des que les competicions es van ajornar estan treballant amb diversos calendaris.

La UEFA prefereix que s’acabin les competicions, tot i que aquestes s’hagin de jugar a porta tancada. La idea seria que les Lligues i les Copes finalitzessin a final de juliol o principi d’agost. Amb les competicions estatals acabades seria l’hora de començar la Champions i l’Europa League. De fet, i segons algunes filtracions, el partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions entre el Barça i el Nàpols es jugaria el 8 d’agost.