El Polo ha perdut la final de la Copa del Rei de manera molt cruel. Amb el temps acabat l’Atlètic Terassa ha transformat un penalti córner, que ha signficat la victòria dels egarencs per 4 a 3.

Inici molt ajustat

L’inici del partit ha estat força igualat i amb un ritme força alt. Els polistes han intentat acostar-se a porteria diverves vegades, però els terrassencs no ho han posat gens fàcil gràcies al bon treball defensiu. Segons abans de finalitzar el primer període, els barcelonins han estat a punt de posar-se al capdavant, però la pilota ha rebotat al travesser.

Terrassa es posa al davant

Al segon període, el partit s’ha complicat pels polistes perquè en menys de dos minuts han vist com els de Terrassa s’avançaven en el marcador per dos a zero. L’autor del primer gol ha estat Santi Ibañez, després d’un penalit corner, mentre que el protagonista del segon gol ha estat Grau Albert.

El Polo no es redeix

Els de Pallarols s’han adonat que no podien perdre el temps i han reaccionat ràpidament. En el transcurs del tercer període, primer han retallat distàncies i després han aconseguit empatar el partit 2 a 2, l’encarregat d’empatar el partit ha estat Marc Miralles amb dos gols. L’Atlètic-Terrassa, però, no s’ha donat per vençut i Marc Vizcaino ha marcat el tercer gol dels egarencs.

Decideix un penalti córner

El Polo ha seguit molt intens i ha aprofitat un penalit córner per convertir-lo en gol, l’encarregat d’empatar de nou ha estat Marc Reyné. Els dos equips han buscat el desempat, però no ha estat fins al final que s’ha decidit la final. Amb el Polo jugant amb inferioritat númerica i després de revisar-lo al VAR, l’Atlètic Terrassa, amb el temps acabat, ha disposat d’un penalti cóner, que l’ha transformat Pau Conill i que ha donat la victòria i el títol de campió de la Copa del Rei a l’equip egarenc.