El Club Natació Catalunya i l’Atlètic-Barceloneta han disputat el derbi de la jornada de la Divisió d’Honor femenina. Un partit que ha acabat amb victòria gracienca per 13 a 8. Ha estat un partit en què s’han enfrontat dues de les boies més destacades dels equips barcelonins. Lidia Escoda, del Catalunya, i Nada Mandic, del conjunt mariner.

Lidia Escoda, una veterana a Gràcia

La Lidia Escoda va arribar al conjunt de Gabor Egedi fa tres temporades després de jugar al CN Sabadell, el CE Mediterrani i el CN Rubí. Té 28 anys i és una de les veteranes de l’equip. Ella mateixa es defineix “com la mare de totes. Una circumstància que m’agrada, ja que soc un referent per a moltes companyes d’un equip que és molt jove.”

Nada Mandic, primer any a la Sant Sebastià

La internacional sèrbia, Nada Mandic, ha arribat al CN Atlètic-Barceloneta aquesta temporada per reforçar una de les posicions clau en el conjunt de Marc Comas. La boia marinera va jugar la temporada passada al Club Natació Sant Andreu i, de mica en mica, es va adaptant a un equip que enguany ha aconseguit l’ascens a la màxima categoria del waterpolo espanyol. Per a ella, “hem de fer un esforç més per pujar posicions. Ara tenim un mes de desembre amb tres partits importants que es poden permetre estar a la Copa de la Reina.”