El Polo s’ha proclamat campió de la Copa del Rei d’hoquei herba. Els barcelonins s’han imposat contra l’Atlètic Terrassa per 3 a 4 . Els polistes sumen el 31è títol de campió de la competició.

Un quart per a cada equip a la primera meitat

L’Atlètic Terrassa ha començat més bé el partit que el Polo. Tot i el domini groc, els barcelonins s’han avançat al marcador gràcies a un gol de Manel Bordàs, que ha finalitzat una bona acció ofensiva. El conjunt egarenc ha reaccionat a temps i Albert Beltran ha aconseguit marcar el gol de l’empat de penal córner. L’Atlètic Terrassa ha continuat dominant i ha aconseguit capgirar el marcador amb un gol del capità Jan Malgosa, tot aprofitant un error defensiu del Polo. El primer quart ha finalitzat amb victòria local.

El segon quart ha tingut un guió diferent. El RC Polo ha estat superior i ha tancat l’Atlètic Terrassa al seu camp durant bona part dels minuts. Els de Roger Pallarols han provocat fins a quatre penals córner, un dels quals ha servit per empatar la final. Xavi Lleonart ha aprofitat el refús i ha posat el 2-2 al marcador al final del segon quart.

El Polo aconsegueix remuntar a l’últim quart

A la represa, el partit ha continuat amb un gran ritme i tant el Polo com l’Atlètic Terrassa han buscat avançar-se al marcador. Tot i uns primers minuts molt intensos, el partit s’ha calmat i hi ha hagut molta igualtat entre els dos conjunts. En una jugada d’atac dels egarencs, Albert Beltran ha convertit el tercer gol dels grocs i el seu doblet a la final. Amb un avantatge mínim dels amfitrions, la final entrava a l’últim quart amb tot per decidir-se.

El Polo ha buscat l’empat des del principi de l’últim període. Els de Pallarols han provocat un penal córner que es convertiria en l’empat. Llorenç Piera ha aconseguit enviar la pilota al fons de la xarxa i situar l’empat al marcador a falta de tres minuts i mig per al final. L’emoció ha continuat a Can Salas i, quan faltaven 30 segons, Alex Reyné ha culminat una gran jugada d’atac per certificar la remuntada del Polo.

Partit especial per a Roger Pallarols

El partit ha estat especial per a l’entrenador del RC Polo, amb una vinculació d’anys amb l’Atlètic Terrassa, club del qual n’és soci encara. Roger Pallarols va agafar les regnes de l’equip aquest setembre i ja s’havia enfrontat contra l’Atlètic Terrassa en partit de Lliga, amb derrota clara per 0 a 4 a l’Edualdo Dualde. Tot i això, per a Pallarols sempre té un component especial el fet d’enfrontar-se al seu exequip.