El nou projecte del Reial Club de Polo, amb Roger Pallarols al capdavant, no ha començat de la millor manera possible. L’equip va perdre a les semifinals del Campionat de Catalunya, ha quedat eliminat de l’Europa Hockey League i ha perdut els dos primers partits de la Divisió d’Honor masculina. Malgrat tot, el tècnic polista es mostra confiat i tranquil.

Un inici amb molts hàndicaps

L’inici de temporada del Reial Club de Polo no és tan positiu, pel que fa a resultats, com el club de la Diagonal ens té acostumats. Amb l’arribada de Roger Pallarols a la banqueta l’equip ha fet una sèrie de canvis que, segons el tècnic, “han fet que estiguem en construcció i que sigui un projecte nou. A més, fins fa poc no hem pogut comptar amb molts dels internacionals que estaven amb la selecció espanyola”.

L’equip ha perdut les dues primeres jornades i encara no ha marcat cap gol: 1-0 amb la Real Societat i 0-4 amb l’Atlètic Terrassa. Un resultats que, per Pallarols, “no ens han de posar nerviosos, però que afecten l’estat anímic dels jugadors. Malgrat tot, crec que en ells i en el meu equip”.

Els objectius

Sense opcions a la Copa d’Europa, on va caure eliminat pel Surbiton anglès, l’equip es centra en la Lliga i en la Copa. La competició del KO és, a curt termini, el gran objectiu dels polistes, ja que “volem arribar en condicions a la Copa per tenir opcions de guanyar-la”. La Copa del Rei es disputarà a finals de desembre.