L'Espanyol visita el camp del Leganés
L’Espanyol ha perdut al camp del Leganés per 2 a 0 i, per tant, s’enfonsa una mica més a la classificació. Ara els blanc-i-blaus continuen cuers, però els madrilenys s’allunyen a tres punts.

L’Espanyol desaparegut a Butarque

L’Espanyol, que ha sortit a Butarque amb el mateix 11 titular que contra el Betis, ha vist com ràpidament el Leganés s’ha avançat en el marcador després d’aprofitar una pèrdua de pilota en la sortida des del darrere dels de Machín. Braithwaite ha marcat l’1 a 0 en el minut 11. El gol ha afectat psicològicament els blanc-i-blaus, que han vist com els madrilenys han dominat i han generat ocasions per fer el segon. Els de Machín s’han dedicat a treure aigua del vaixell. L’Espanyol ha necessitat de mitja hora per generar la primera ocasió de perill. Ha estat a pilota aturada. Bernardo ha rematat a les mans de Cuéllar. Ha estat un miratge, perquè el Leganés ha seguit apropant-se a la porteria de Diego López i a les acaballes de la primera part En-Nesyri ha rematat a la part lateral de la xarxa, quan a les graderies ja es cantava el 2 a 0.

Els inicis castiguen els blanc-i-blaus

Només començar la segona part Campuzano ho ha intentat, però el seu xut no ha trobat porteria. Qui sí que ha encertat entre els tres pals ha estat En-Nesyri. El marroquí no ha fallat i fet el 2 a 0 amb un xut des de l’interior de l’àrea. A l’Espanyol se li posava el partit molt coll amunt. Els blanc-i-blaus han intentat reaccionar i un xut de Campuzano, l’home més incisiu dels blanc-i-blaus, des de fora l’àrea ha sortit fregant el travesser. El partit no tenia dominador clar i els dos equips intentaven aconseguir el control. Els minuts han passant i l’Espanyol ha estat incapaç de retallar diferències. La salvació, després de la derrota, es complica una mica més.