L’Europa ha guanyat per 2 a 1 l’Hospitalet en la dissetena jornada en el Municipal d’Hospitalet. Amb aquesta victòria els de Vilajoana continuen a la zona de play-off i sumen dues victòries consecutives.

L’Europa, millor en el joc

El partit de la dissetena jornada ha començat millor per part dels escapulats amb més aproximacions a porteria. A més, la pressió dels de Vilajoana no deixava sortir l’Hospi. La primera ocasió clara l’ha tinguda l’Europa en el minut 10. Uri ha fet una assistència a l’àrea a Monsó, que ha xutat a porteria però Aliaga ha aturat. El primer gol ha arribat en el minut 26 de partit. Jordi Cano, pitxitxi de la lliga, ha fet gol després del llançament d’una falta lateral, que ningú ha tocat i ha acabat al fons de la xarxa. En el minut 36 Sergi Pastells ha aconseguit el 2 a 0 després d’una nova assistència d’Uri.

Segona part tensa

Els del Llobregat han sortit a la segona part amb més força però s’han quedat amb 10 jugadors després d’una doble groga a Salinas. El primer gol dels de Risueño ha arribat el minut 57. Ripoll ha fet una rematada, Priego ha aturat, però la pilota ha quedat solta i Ripoll ha col·locat la bota per marcar. Aquesta jugada ha provocat les protestes de l’Europa per una possible falta sobre Priego. Els següents minuts han estat molt tensos. Un membre del cos tècnic gracienc ha estat expulsat i l’àrbitre ha tret una groga al tècnic escapulat, David Vilajoana. A les acaballes del partit, l’Hospi ha aconseguit no deixar sortir l’Europa del seu camp però el resultat no ha canviat i l’Europa s’ha endut la victòria per 2 a 1.